Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Advarsler! (5/5)


 (slettet)
(21) 15-02-2006 kl. 08:45

Svar på indlæg nr. 19 af joannita:


Godt lige at du giver mig en advarsel.

Du har ret. Jeg er ryger. Jeg er skide afhængig af cigaretter. Jeg ville da også utrolig gerne holde op, da jeg ville kunne bruge pengene meget bedre andet sted.

Jeg ved faktisk ikke, hvor mange der får rygelunger. Dog kender jeg to ældre, som har fået stenlunger, som takken for at sidde på fabrik uden ordentlig udsugning.

Tillykke med dit rygestop. Hvor længe har det stået på?

Lissie c",) (slettet)
(22) 15-02-2006 kl. 08:48

Svar på indlæg nr. 20 af joannita:


Ja sygdomme kan ramme os alle.

Når man læser om så sund en person, fatter man ofte ikke, hvorfor blodet ikke også er sundt.

Blodpropper har nogle folk det med at sige: Det er fordi de er kraftige. Det er fordi de ikke lever sundt... osv.

Jeg har lidt svagt kendskab til en, som har fået konstateret et utrolig tilkalket hjerte, som ikke kan skiftes. Hvor må det være skrækkeligt at vide, at pludselig går det bare i stå. (slettet)
(23) 16-02-2006 kl. 10:56

Svar på indlæg nr. 22 af Muttiblue: det er lidt over 3 år siden ,det var svært men det var et valg jeg tog for min egen skyld og kun for min egen og det er jeg glad for i dag.men jeg mente bare at alt misbrug er svært at komme ud af det er nemlig ikke så simpel som man læser om i bladene.derfor har du ret i at det er svært at forstå når folks misbrug er ved at slå dem ihjel at de ikke søger hjælp og stopper.jeg tager stadig mit hjælpemiddel med hvis jeg skal til fest af skræk for at falde i,så der kan du bare se .hilsen anita (slettet)
(24) 17-02-2006 kl. 10:06

Svar på indlæg nr. 8 af Muttiblue:

Den her med celleforandringer i livmoderhalsen skyldes ofte et virus som kan overføres sexuelt. Det samme virus som giver kønsvorter, blot ikke alle virusvarianter giver tydelige symptomer. 90% af den danske voksne befolkning har den virus i sig -en vaccine er på vej.

Så om deter skiftende partnere eller ej gør nok ikke den store forskel, risikoen for at få vira er ret stor.

Og ganske rigtig ja, har man fået foretaget et keglesnit skal man til årlig kontrol de næste ti år.

Grøntsager og frugt, jo det nedsætter risikoen for cancer -deraf kampagnen 6 om dagen. Men det eliminere ikke risikoen.

Og cancer ja bliver man gammel nok vil vi alle få det for jo ældre man bliver jo langsommere går celledelingen og derer så større risiko for at cellerne vil mutere.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.