Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

På filter hos passiv profil (1/3)


 (slettet)
(1) 05-04-2012 kl. 12:17

Jeg går indimellem Passiv på min profil, og nu er det anden gang at folk siger, at de er kommet på mit filter (sådan opfatter de i hvert fald meldingen i farten, når de trykker på min profil). Men der sker et eller andet, så de bliver tilbudt at sætte mig på filter eller systemet automatisk smækker mig på deres filter, for som sagt er det sket flere gange. Også med en veninde, som er helt sikker på at hun ikke har sat mig på filter.
Er det noget i kan tjekke på på, så når man er passiv, ryger man ikke automatisk på hinandens filtre, hvis de prøver at komme ind på en passiv profil. (slettet)
(2) 05-04-2012 kl. 12:20

Svar på indlæg nr. 1 af gladigen:

Mindes jeg altså ikke at man gør..

Såvidt jeg erindrer kommer der bare en pop-up hvor der står der ikke er adgang til profilen fordi den er på standby.. Ikke noget med om man vil sætte den på filter.. (slettet)
(3) 05-04-2012 kl. 12:23

Svar på indlæg nr. 1 af gladigen:

Mange gør den fejl at når man er på alders filter så klikker de OK og ikke ANNOLLER (slettet)
(4) 05-04-2012 kl. 12:26

Svar på indlæg nr. 1 af gladigen:

Det har jeg også oplevet...

Det er når du går ind på en profil, der er sat på standby, så spørger den automatisk om man vil sætte personen på filter og inden man har fået set sig om, så er man kommet til at klikke på filterknappen..

Synes også det er underligt, at systemet kommer og spørger om man vil sætte en profil, der er på standby på filter, blot fordi man netop klikker på profilen. (slettet)
(5) 05-04-2012 kl. 12:28

En passiv profil burde man slet ikke kunne klikke på,Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.