Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Delvis anonym oprettelse! (1/3)


 (slettet)
(1) 26-02-2012 kl. 09:42

Det ses indimellem at folk opretter debatter anonymt af hensyn til at folk kan være anonyme i deres svar, men uden at opretter ønsker at være anonym.
Og her er det at det er lidt bøvlet for opretter hele tiden at skulle fjerne 'flueben' for ikke selv at være anonym.
Tænkte på om man ikke kunne lave muligheden for at oprette debatter uden selv at være anonym, men at vælge at der kan gives anonyme svar!? (slettet)
(2) 26-02-2012 kl. 09:44

Svar på indlæg nr. 1 af Fætter Solskin:

Hahaha - er faktisk min skyld !!

Var mig der i sin tid fik det ændret til at man fast er anonym når man opretter anonyme tråde - men kun fordi anonyme dengang konstant glemte at slå anonymiteten til - og så røg hele pointen ligesom i at de gerne ville forholde sig anonyme..

Elsker dit forslag (slettet)
(3) 26-02-2012 kl. 10:02

Svar på indlæg nr. 1 af Fætter Solskin:

TILFØJELSE

Eller bare gøre det sådan at man flyttede firkanten med fluebenet op mellem skrivefeltet og feltet med smiley'er, så det blev synligt, nu kan man nemlig ikke se det på skærmen mens man skriver, så man glemmer nemt at scrolle ned og slå det fra! (slettet)
(4) 26-02-2012 kl. 10:04

Svar på indlæg nr. 2 af Coconut Kiss:

Ha ha..... er jo helt fint, for vil man være anonym er det jo skidt at komme til at glemme at vælge det ved hvert indlæg.
Så den funktion er jo god som den er, man skal bare tilføje den anden eller flytte den som jeg har foreslået! (slettet)
(5) 26-02-2012 kl. 10:09

Svar på indlæg nr. 4 af Fætter Solskin:

Eller lave et kompromis, der hedder, at når man opretter et anonymt indlæg, tager man stilling til om man resten af tråden vil have sit navn frem. Sådan kan man vel også kode ting.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.