Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Aldersfilter (1/7)


 (slettet)
(1) 18-01-2012 kl. 13:26

Jeg synes idéen med et aldersfilter er godt, idet det sparer en for en del besvær med både alt for unge og alt for ældre, der skriver uanset ens alderskriterium.

På den anden side vil jeg gerne i kontakt med folk på debatten eller bloggen og det kan jeg så ikke i indbakken. Det kan godt irritere mig.

Nu har jeg valgt at have aldersfilter på alligevel, idet mit primære formål med siden jo er at date, så hvis nogen vil i kontakt med mig, må I altså skrive, at jeg midlertidigt skal slå mit aldersfilter fra.

Jeg ved ikke hvordan jeg ellers kan gøre det, så jeg kan opnå begge dele. (slettet)
(2) 18-01-2012 kl. 13:35

Svar på indlæg nr. 1 af Justitia:

Du kan ikke rigtigt opnå begge dele desværre. Det er lidt enten eller med de opsætningsmuligheder. Men ville det ikke være lettere at slå det aldersfilter fra og så bare ignorere breve fra folk, der ikke er indenfor grænsen?
De har jo alligevel tydeligvis ikke læst din profil, så de fortjener vel intet svar.

Man kunne vel tænke sig, at nogle ville føle sig lidt utilpas ved at skulle skrive åbent til dig i debatten, at du skulle fjerne dem fra filterlisten, fordi de gerne vil tale privat med dig. Og med filteret på ville de ikke have andre muligheder for at gøre det end debatten eller forsidebeskeder

Filteret blokerer i øvrigt også for adgang til bloggen. Til gengæld kan dem på dit aldersfilter sagtens se billederne i dit album - hvis du ellers har sådan nogle. Egentlig en besynderlig måde filteret er indrettet. (slettet)
(3) 18-01-2012 kl. 13:39

Svar på indlæg nr. 2 af Wiseguy:

Til gengæld kan dem på dit aldersfilter sagtens se billederne i dit album - hvis du ellers har sådan nogle. Egentlig en besynderlig måde filteret er indrettet.Aha og hvordan foregår dét så lige når vedkommende slet ikke kan komme ind på profilen ?? *nysgerrig* (slettet)
(4) 18-01-2012 kl. 13:41

Svar på indlæg nr. 2 af Wiseguy:

Det sidste med billederne anede jeg ikke. Jeg tror for øvrigt jeg vil gøre mit fotoalbum privat.

Jeg har forsøgt det andet indtil videre, men må indrømme de upassende breve er begyndt at irritere mig en del, idet det først ikke er til at lure hvad folk vil med deres henvendelse. Derfor er det også svært at bare undlade at svare, hvis jeg skal forholde mig bare nogenlunde åben. (slettet)
(5) 18-01-2012 kl. 13:42

Svar på indlæg nr. 3 af Clefairy:

Hvis du går ind under "billeder" øverst oppe, kan du sagtens se hele albummet. klikker du videre fra albummet til "profil" eller "blog", rammer filteretLove.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.