Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Forslag: Forum til aktive tråde + farver på aktive fora (1/11)


 (slettet)
(1) 30-12-2011 kl. 13:23

Lige fra starten af min brug af debatten har jeg savnet nedenstående muligheder (og da jeg stadig savner dem - måske endda endnu mere nu - foreslår jeg dem her).
Faktisk har jeg to forslag, der på hver sin måde kan hjælpe med at give overblik over forumaktiviteten:

"Mine favoritter" og "Nyeste emner" er to fine/nyttige ting. De dækker blot ikke behovet for at kunne få hurtigt overblik over, hvor der er aktivitet.
Det kan være aktivitet i en tråd, der ikke er ny (hvorfor den ikke optræder under "Nyeste emner"), og det kan være en tråd, man ikke har nået/overvejet at føje til sine favoritter.

Derfor følgende to forslag:

1) Lav et forum, der - ordnet efter tidspunkt for allerseneste trådkommentar - simpelthen viser en liste af tråde, der senest er skrevet i.

2) I den yderste debatoversigt (med alle debatkategorierne) lav en lille markering - f.eks. vha. tekstfarven på en debatkategori - der angiver, om der er nye kommentarer i en eller anden tråd i det pågældende debatforum, siden man senest havde dette forum åbent.

Man kunne i 2) endda benytte to (tekst)farvemarkeringer:

a) Grøn angiver, at der (som netop beskrevet) er en ny kommentar i forummet, siden man senest var der.

b) Rød angiver, at der har været "mange" kommentarer, siden man var der sidst. (F.eks. som udgangspunkt mindst 20 nye kommentarer; men dette kunne eventuelt vælges ved en individuel indstilling.)


PS. 2) kan betragtes som en variant af den eksisterende markering af, at der er kommentarer i en given tråd, man ikke har læst - her blot på forumniveau. (slettet)
(2) 30-12-2011 kl. 13:56

Svar på indlæg nr. 1 af Smiling Man:

Det kan i øvrigt være en fordel, hvis det desuden er muligt at markere tråde, hvis aktivitet man ikke ønsker skal bidrage til visningen i 1) eller 2). (slettet)
(3) 30-12-2011 kl. 14:01

Svar på indlæg nr. 2 af Smiling Man:

Lige netop den funktion savner jeg også. (slettet)
(4) 30-12-2011 kl. 14:03

Svar på indlæg nr. 2 af Smiling Man:

prøv at trykke på det røde kryds... (gad vide hvad et rødt krys gør... hmmmm) (slettet)
(5) 30-12-2011 kl. 14:06

Svar på indlæg nr. 4 af winckler:

Det røde kryds har ikke effekt i forhold til en funktion, der ikke findes endnu...Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.