Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Søgning på debatindlæg


 (slettet)
(1) 22-08-2012 kl. 03:06

Nå, der er gang i ideerne idag...

Jeg har skullet finde et af mine egne gamle indlæg, og det er godt nok noget mere tidskrævende, end det behøver at være.

Kan I ikke lave det sådan, at man - ligesom i Mine favoritter - kan vælge mellem flere sidetal ad gangen?

Hmmm... Måske er det lidt kringlet at forklare, men forhåbentlig kan et billede hjælpe.


Monsoon

 (slettet)
(2) 22-08-2012 kl. 08:07

Svar på indlæg nr. 1 af Monsoon:

Du skulle kunne søge på dit eget profilnavn, hvad du sikkert også har gjort

Mener også at du kan indstille den til en bestemt periode ikke bare de faste, men valgfri, samt vælge vilket forum du vil søge i.

Ved ikke om oplæg og indlæg bliver kørt sammen i en pærevælling, ellers vil det nok også være godt at få adskilligt. Emnerne kunne så bare komme som oversigt. (slettet)
(3) 22-08-2012 kl. 12:57

Svar på indlæg nr. 2 af lysspreder:

Ja, det er det, jeg har gjort, men jeg har skrevet næsten 25.000 debatindlæg , og så er det godt nok en nål i en høstak at finde et.

Og hvis man ikke kan komme på et søgeord, der er en smule usædvanligt, fra indlæggets tekst, hjælper det ikke meget, at jeg kan vælge forum.

Desuden er det ikke altid til at gennemskue, hvilket forum en tråd ligger i - det er jo ikke altid mig selv , der har oprettet, så de ligger korrekt.

Nej, man kan ikke søge på periode, men det ville heller ikke hjælpe ret meget, når man har været her et par år.

Og jeg kan desuden ikke se, at det skulle være det store problem at sætte flere sidetal til rådighed. Debatsøgningen er det eneste sted, hvor man kun kan bladre en side af gangen.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.