Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

favoritemner (2/2)


 (slettet)
(6) 12-08-2012 kl. 16:13

Jeg svarede på et emne her i formiddag og straks smuttede det op på førsteplasen i oversigten over nye indlæg, men blev på sin plads i favoritterne.

Det meget godt med nyeste indlæg men det man svarede på ryger hurtigt ud af listen med den fart og aktivitet der er i trådene.

Egentlig behøver jeg ikke at et emne ryger i mine favoritter fordi jeg lige kommer med en enkelt kommentar, behøver det ikke være et favoritemne, så den titel er lidt misvisende synes jeg. (slettet)
(7) 12-08-2012 kl. 19:43

Feks. følge jeg en tråd om Vejlegården, har den i favoritten, men jeg kan først se den helt tilbage på side 4 fordi den er oprettet 20-7-2012 så hvis jeg ikke lig har været på (det hænder ) opdager jeg ikke altid nye indlæg da nye indlæg kun har to sider og nogen kan så være røget ud af den liste og jeg må finde dem i favoritten i dette tilfælde på nuværende tidspunkt side 4.
Et luksusproblem ville en forhenværende kokusnød nok sige (slettet)
(8) 16-08-2012 kl. 17:08

Der er vist ikke tilslutning her, men jeg der følger med i nogle tråde, som har det med at forsvinde ud af listen nyeste indlæg er kun på 2 sider, hvis jeg ikke lige er på og tjekker.
så nu har jeg prøvet at oprette trådene under favoritterne på min computer for at kunne finde dem hurtigt.Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.