Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

Venneliste (14/14)


 (slettet)
(66) 31-05-2012 kl. 22:40

Herinde gider jeg hverken vennelister eller favoritlister. Det er kun de færreste herinde jeg har mødt irl og de er i hvert fald ikke venner. Ikke at jeg ikke kan li dem...men ligefrem venner er nok at tage den et skridt langt ud...

Om man kan li FB eller ej er vel ens eget valg. Nogen bruger det..andre ikke. Men man er på ingen måde afhængig af det for at kunne komme i kontakt med venner og familie.

Jeg er glad for FB og bruger det hver dag. Går dog ikke i koma hvis det er nede en dag....mere afhængig er jeg altså ikke

Men det er en sjov måde at være i kontakt med venner og familie...man kan lige smide en kort besked om noget sjovt man har oplevet eller lægge et billede ind fra turen til Legoland...kort sagt, man fortæller lidt om hvad man laver...og kan følge med i andres liv. Jeg kender hver og en på min venneliste og syntes selv det er lidt hyggeligt at følge med i hvad familien i Nordjylland går og laver, jeg ser dem ikke så tit.

Ang. overvågning...tjaaaa, hvor hemmelig skal man være?? Jeg laver ikke noget som hverken Skat, Job eller andre myndigheder ikke må vide noget om.

Og i sidste instans bestemmer man jo også selv hvad man vil skrive eller poste billeder om.

Længe leve det frie valg...Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.