Få adgang til Love.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på Love.dk!

Opret gratis profil

DR3 søger medvirkende til kærlighedseksperiment


 Kundeservice, 48
(1) 08-02-2013 kl. 17:53

DR3 søger medvirkende til kærlighedseksperiment

Hvad nu hvis videnskaben kunne knække koden til dit kærlighedsliv? Hvis eksperterne kunne finde svaret på det spørgsmål, 1,2 millioner single danskere dagligt stiller sig selv: hvordan finder jeg den perfekte partner for mig?

Det har DR sat sig for at teste med et helt nyt, stærkt og banebrydende kærlighedseksperiment, som har premiere i efteråret 2013 på den nye kanal, DR3. I den forbindelse søger vi en række modige singler, som kan nikke genkendende til et eller flere af følgende kriterier:

- Du er mellem 25-40 år og bor i Storkøbenhavn
- Du er klar til et forpligtende forhold
- Du har ingen børn
- Du føler, du allerede har gjort en del for at finde en partner og har måske allerede prøvet at finde kærligheden via fx datingsites eller blind dates.
- Du er frisk på at prøve noget radikalt anderledes
- Du er ærlig, reflekteret og interesseret i selvudvikling
- Du har mod på at lade nogle mere upartiske eksperter end dine venner og familie tage stilling til, hvad der vil være en god partner for dig

Vi har sammensat et panel af Danmarks klogeste hoveder til at finde dit livs kærlighed! Ved hjælp af en række spændende tests vil disse eksperter søge at finde netop det match, som kan gøre dig lykkelig. I processen får du gennem personlige samtaler med eksperterne og omfattende personlighedstests en unik mulighed for at lære en masse om dig selv. På baggrund af omfattende spørgeskemaer og personlighedstests samt indgående samtaler med eksperterne selv får du mulighed for at lære og forstå dig selv og dit kærlighedsliv på en helt ny måde.

Du vil i processen få belyst både bevidste og ubevidste værdier, adfærdsmønstre, din tilknytningstype i et parforhold og din psykologiske og følelsesmæssige profil. Alt sammen viden, som med garanti både vil overraske dig og gavne dig langt udover dit kærlighedsliv.

Kunne det være noget for dig, så send navn, telefonnummer, et vellignende foto og skriv lidt om dig selv til kaerlighed@snowmanproductions.tv

Vi glæder os til at høre fra dig!

Redigeret af en supporter 08-02-2013 kl. 17:57Love.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen og webstatistik. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.